Store Manager

Met meer dan 41.000 restaurants, is Subway® de grootste sandwich keten in de wereld. Door de toenemende groei in Nederland, zijn onze franchisees altijd opzoek naar gemotiveerde en gedreven teamleden om onderdeel te worden van Subway®.

Over de Rol:

Aan jou de toffe uitdaging om een groot succes te maken van jouw Subway® restaurant. Jij zal de coach zijn die de kar gaat trekken.

Jij bent vanaf nu onze:

  • Topcoach – jouw team is jouw succes. Creëer een team dat barst van de kennis, dat graag samen en voor elkaar werkt en het belang van een gunfactor kent
  • To-go-tojij bent hét aanspreekpunt voor de gast, het team, de franchisee, leveranciers en meer, daarmee  ben jij een rotsvast gegeven
  • Einstein – jij bent op de hoogte van alle cijfers en regelt het papierwerk als geen ander
  • Mega-Marketeer – doelen behalen wordt makkelijker met de juiste marketing op de juiste plek. Misschien heb je zelfs leuke marketing ideeën? 
  • Fixer – voor jou bestaan er geen problemen, alleen oplossingen!

Store Manager

Stupefaction again, the B20 is actually actuallyderived in the Tudor Quality MT5612 (the main one perfectly located at fake rolex the Pelagos and the African american These kinds of Date), this means the 70h electrical power reserve standard, COSC licensed using 4Hz regularity andvariable inertia stability.