Jouw Subway® Carrière

Wij bieden medewerkers die een stapje extra zetten graag de kans om door te groeien. Elke stap die je zet op de carrièreladder wordt gemaakt aan de hand van een opleidingstraject en de juiste begeleiding. Zo weet je wat de volgende stap inhoudt en wat wij van jou verwachten in je nieuwe rol.

1. Sandwich Artist™

Iedereen die bij Subway® werkt is ooit begonnen als Sandwich Artist™. Naast het bereiden en serveren van heerlijke Subway® sandwiches, zal je de gasten ontvangen, begroeten en uitstekende service leveren.

2. Shift Leader

Shift Leader is de volgende stap in je Subway® Carrière. Naast de Sandwich Artist™ taken, zorg je er ook voor dat het papierwerk gedaan wordt en dat jouw restaurant netjes geopend, of gesloten wordt.

3. Assistant Manager

De Assistant Manager is de derde stap in je carrière. Je zorgt ervoor dat tijdens de shift de normen op gebied van voedselveiligheid, product bereiding, netheid en voorraad controle worden behouden. Naast uitmuntende service naar de gasten is ook het motiveren en aansturen van de staff een groot onderdeel van deze functie.

4. Store Manager

De Shop Manager is het hart van de operatie en onze franchisees zoeken altijd nieuw talent. Aan jou de taak om de teams te leiden, leren, motiveren en inspireren. Alleen dat helpt het Subway® merk de eerste keus te zijn voor gasten die een snelle, verse maaltijd willen.