Shift Leader

Met meer dan 37.000 restaurants, is Subway® de grootste sandwich keten in de wereld. Door de toenemende groei in Nederland, zijn onze franchisees altijd opzoek naar gemotiveerde en gedreven teamleden om onderdeel te worden van Subway®.

Over de Rol:

Voor deze rol heb je eerst ervaring opgedaan als Sandwich Artist™. Naast de taken die je als Sandwich Artist hebt gedaan komen er nog een aantal verantwoordelijkheden bij.

Je neemt je verantwoordelijkheid, en zorgt ook voor het openen en sluiten van het restaurant. Je oefent controles en checks uit tijdens je shift, en bent een positief voorbeeld voor je collega’s.

Wij maken van jou:

  • Een teamspeler – Samen met jouw team zorg je voor de beste ervaring voor de gasten
  • Een ware organizer – we laten je zien hoe je je tijd voor de gasten en het op orde brengen en houden van jouw Subway® het beste kunt indelen
  • Een echt sales wonder – wij gaan jou inspireren zoveel mogelijk omzet te creëren door het bijverkopen van extra producten
  • Een topsporter – wij geven jouw een topcoach die jouw samen met je team leert om award winning Sandwiches te bouwen

Zoek de locatie uit waar jij wilt groeien en kom erbij!

Shift Leader

1. Begrijpt de procedures op het gebied van voedselveiligheid, heeft een positieve houding en is een voorbeeld voor andere personeelsleden.

2. Leert en voert restaurant opening- en sluitingsprocedures uit onder toezicht.

3. Oefent controles/checks uit tijdens shiften en voert basis controle papierwerk uit.

4. Leert alle kassa handelingen, begrijpt de onderhoud- en veiligheidsprocedures, en toont de bereidheid om nieuwe Sandwich Artists™ te trainen.

5. Heeft de online University of SUBWAY® cursussen afgerond, heeft nieuwe personeelsleden getraind, opent en sluit zelfstandig volgens de richtlijnen > Werknemer is een kandidaat om door te groeien naar Assistant Manager.